Merken zijn er genoeg...vraag informatie aan bij de fabrikant

merken airco
 
 
 
 
 

Er zijn best wel veel spelers op de markt wat betreft aiconditioningsystemen. Op deze pagina komen enkele topmerken aan bod met één of meerdere topmodellen.
 
De uitvinder van de moderne airco is het bedrijf Carrier. De airco`s die daar worden gefabriceerd zijn van topkwaliteit, super betrouwbaar en hebben een lange levensduur. En dat is nu precies wat de mensen willen! Enkele modellen zijn de 51AKP 210, de 51AKP 240 M en de 51AKB 085.
 
En wie heeft er nog nooit van Bosch gehoord? Maakt vele producten en één ervan is de airco.
Duits bedrijf dus sowieso kwaliteit en duurzaamheid. Een topper onder de mobiele airco is het model PAM0540.
 
Ook China heeft zich verdiept in de wereld van de airco en komt met het merk Amcor. Een prima merk met als absolute topper de HW-AM-9KE.
 
En ook een topbedrijf en actief op velerlei gebieden is Panasonic. Airco`s voor u thuis, airco`s voor uw bedrijf. U wilt het topmodel wetenÖdat is de WA9.
 
merken airco
 
Samsung. Is bezig op vele gebieden, ook op aircogebied. Samsung is een Zuid- Koreaans bedrijf. Het model dat het bijzonder goed doet is de MB 2008.
 
Zibro. Een mooi en inmiddels een bekend model is de PX 738. Maar Zibro kan u nog meer aanbieden zoals de P 125, de D 116, de P 720 en de P 95.
 
Behorende tot de grootste fabrikanten ter wereld wat luchtbehandeling betreft is Maxicool. Enkelen zijn de SGL 09 COC en de BGL 12 HDC.
 
merken airco
 
Een ander chinees bedrijf op aircogebied en behorende tot de top is Chigo. De kwaliteit staat op een erg hoog niveau en dat heeft bijgedragen tot hun succes. Eén prima model is de KY25-X.
 
Niet weg te denken uit de aircowereld is Daikin. Ontwerpt en maakt supermoderne apparatuur op airconditioninggebied. In Oostende, in BelgiŽ, zit het Europees hoofdkantoor. Een model dat wellicht niet is te evenaren is FTXS25G.
 
Ook ItaliŽ laat van zich horen door het bekende merk Delonghi. Bekend om de hoge kwaliteit wat mobiele airco`s betreft. Toppers zijn PAC A 85, PAC A 95 en de PAC W 110 ECO.
 
Mitsubishi en dit Japans bedrijf is goed in airco`s. Sleutelwoorden zijn design en geavanceerde technologie.
U bent op zoek naar een klassemodelÖde SKR-ZE-S.
 
merken airco