De design airco is echt een sieraad in uw woonkamer

design airco
 
 
Ziet u op tegen de komende zomer? Ziet u op tegen de hitte want in de zomer kan de temperatuur flink stijgen. Temperaturen tussen de 30 en 35 graden Celsius zijn niet ondenkbaar. En daar zit of ligt u dan, snakkend naar koele lucht die u nooit zult krijgen. Of toch wel…jazeker, met airconditioning!
Dan zou u willen dat het altijd zomer bleef. Buiten gloeiend heet, in uw woon- of slaapkamer koel. Dat zou nog eens wat zijn of niet dan!
Wat een groot verschil tussen wél en geen airco hebben. Wat een klein verschil in geld uitgedrukt. Voor relatief weinig geld een airconditioning die u gezonde lucht geeft, die zorgt voor een juiste relatieve vochtigheid, die zorgt voor zuivere lucht, die zorgt voor koele lucht, wie wil dat nou niet…
Wat krijgt u onnoemelijk veel positiefs terug voor dat weinige geld. En toch blijken er mensen te zijn die er nog geen hebben of niet een willen kopen. En die mensen gaan weer opzien tegen de komende zomer. En die mensen puffen alsmaar door, worden chagrijnig en humeurig terwijl dat niet nodig is.
Een zeer goed advies voor degene die er nog geen heeft…meteen een aanschaffen!
En koopt u er dan een, wat vindt u dan van een designmodel?
 
design airvco

Interessante pluspunten van een designmodel
-Hiermee haalt u kwaliteit in uw woonkamer.
-Het is een blikvanger die u met trots zult laten zien.
-Verwisselbaar front
-Fantastische en superstille werking.
 
Specifieke kenmerken waar een design airconditioning aan moet voldoen
Hij moet vooral opvallen. Bovendien moet het zijn werk doen waar deze is voor aangeschaft. Moet een imponerende aanblik geven waarvan bezoekers onder de indruk komen.
Het leuke is dat het front eventueel verwisselbaar is. U kunt dan een foto plaatsen van uw gezin of een foto genomen tijdens de vakantie, en natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden.
Samengevat, een designuitvoering moet het pronkstuk worden in uw woonkamer.
 
Hoeveel koelvermogen moet uw design airco leveren voor een optimale koeling?
In principe is dat makkelijk uit te rekenen. Er is een vuistregel in het leven geroepen waarmee u een goed inzicht krijgt in het benodigde koelvermogen.
U berekent het volume van, zeg maar, uw woonkamer want daar komt hij zowat altijd te staan. De uitkomst, dus het aantal kubieke meters, vermenigvuldigt u met 40 Watt. 40 Watt is gemiddeld nodig aan koelvermogen per kubieke meter.
Als voorbeeld: volume is 75 kubieke meter. 75 keer 40 Watt is 3000 Watt koelvermogen nodig.
Het koelvermogen hangt af van enkele belangrijke factoren zoals het aantal personen die vaak in uw woonkamer zitten. Ook wel of geen zonwering en de soort beglazing spelen mee.
De elektronische apparatuur wordt ook meegenomen in de uiteindelijke berekening.
 
Schitterend!
Met een design airco haalt u echt úw airconditioning in huis. Helemaal op uw lijf geschreven. Werkelijk een plaatje om te zien en te laten zien. Veel plezier en vele jaren genieten toegewenst!

design airco