Het cassette plafond inbouwmodel is overal inzetbaar!

cassette plafond inbouwmodel
 
 
 
 
 
 
 
Airconditioning wordt steeds meer op grotere schaal toegepast. Niet alleen particulieren zien de voordelen in van airconditioning, ook het bedrijfsleven ervaart de pluspunten.
Want in een fabriek, kantoor en winkel werken mensen. Eventjes iets over de winkel. Niet alleen de werknemers genieten van airconditioning, ook de klanten zullen langer in die winkel blijven omdat de winkelruimte lekker koel is. Bij de winkel snijdt dus het mes aan twee kanten.
Werknemers in een fabriek en op kantoor hebben ook echt baat bij de airco. De fabrieksmensen zullen meer produceren omdat zij fit blijven door de aangename luchtcondities.
Kantoormensen zullen zich beter concentreren en daardoor minder fouten maken.

Waar wordt een cassette- plafond inbouwmodel nog meer toegepast?
Zoals geschreven, in fabrieken, in kantoren, in winkels maar ook in vergaderzalen, in de sportschool en in bibliotheken en natuurlijk bij de particulier.
 
Maar een cassette- plafond inbouwmodel airco heeft nog méér pluspunten!
-Heel belangrijk is het lage geluidsniveau want te veel geluid wordt overal als storend ervaren.
-De installatie is vrij eenvoudig.
-De leidingen zijn mooi weggewerkt.
 
Plaatsingsmogelijkheden van de cassette- plafond inbouwmodel
In systeemplafonds, in plafonds waarbij de inbouwhoogte beperkt is en in ruimten met een laag plafond.
 
Het functioneren in het kort van een cassette- plafond inbouwmodel
Er is sprake van een binnen- en een buitenunit. De binnenunit is nauwelijks te zien, slechts enkele centimeters. Wordt in de regel midden in de ruimte gemonteerd. Daardoor krijgt men een optimale verdeling van de geconditioneerde lucht. Er kan ook een warmtepomp in het systeem. Dus koeling in de zomer, verwarmen of bijverwarmen in de winter.
 
Onderhoud aan de cassette- plafond inbouwmodel
Dat moet gebeuren door een erkend STEK bedrijf. Op deze manier blijft de airco altijd goed zijn werk doen. Bovendien verkleint regelmatig onderhoud de kans op storingen.
 
Het gebruikte koelmiddel in een cassette- plafond inbouwmodel
Dat kan de bekende R410A zijn of de R290. Beiden zijn van deze tijd dus niet belastend voor het milieu.
 
Particulier en bedrijfsleven
Met het cassette- plafond inbouwmodel hebben beiden een prima airconditioning in huis. Een fluisterstille werking en van de airco op zich is weinig van te zien.
 
U wilt het koelvermogen weten van een ruimte die u wilt gaan koelen
Er is een vuistregel die het volgende aangeeft. Elke kubieke meter te koelen vraagt om een vermogen van 40 Watt. Voorbeeld: uw ruimte is 6 meter lang, 4 meter breed en 3 meter hoog. Dan is het volume van uw ruimte 72 kubieke meter. Deze uitkomst maal 40 Watt, en dat betekent dat u voor die ruimte een koelvermogen nodig heeft van 2880 Watt.
Hier is uitgegaan van de vuistregel maar het koelvermogen kan lager zijn of hoger. Dat hangt van enkele factoren zoals
-Waar bevindt zich de ruimte- is er zonwering- bent u met veel of met weinig mensen in de ruimte- is er veel apparatuur die
 warmte uitstraalt.
Als u de hulp inschakelt van een erkend aircobedrijf, dan kan het bedrijf precies het benodigde koelvermogen voor u uitrekenen.
 
cassette plafond inbouwmodel