Het kanaalmodel...voor kantoren, winkels, zalen en in de horeca

kanaalmodel airco
 
 
 
 
 
 
U twijfelt nog steeds om een airco aan te schaffen. U heeft misschien nog vooroordelen wat airconditioning betreft. U denkt nog steeds dat een airco een lelijk apparaat is dat een boel herrie maakt en waarvan u ook nog eens ziek van kunt worden. En u denkt wellicht dat een airco een energieslurper is.
Dan wordt het tijd voor de werkelijke voordelen van airconditioning. U wordt namelijk niet ziek van een airco. En een airco is een apparaat dat wél gezien mag worden. En een airco maakt niet veel lawaai, gaat verantwoord met energie om en tenslotte is een airco echt betaalbaar.
Heeft u nog geen airco, dan doet u uzelf te kort. En niet alleen uzelf maar ook uw medebewoners. En dat is niet goed, dat mag niet!
Wees slim, wees verstandig, hou van uzelf en van uw medebewoners en schaf een airco aan. U zult zien dat u een fantastische beslissing heeft genomen, en dat had u eigenlijk al eerder moeten doen.
Geeft niks want vanaf nu gaat uw leven drastisch positief veranderen. Veel plezier van uw airco!
 
Waar vindt men met name het kanaalmodel airco?
In de wat grotere ruimten. Zo is een kanaalmodel airco aanwezig in vergaderzalen, in kantoren, in horecagelegenheden, in fitnessruimten en in winkels.
 
Om welke redenen wordt daar dan een kanaalmodel airco genomen?
De binnenunits kunnen aan elkaar worden gekoppeld. Op deze manier kan er een erg grote ruimte worden gekoeld en verwarmd mits deze soort is voorzien van een warmtepomp.
De tweede reden is dat het kanaalmodel weinig geluid voortbrengt.
Nog een reden is dat de roosters in diverse kleuren en stijlen te krijgen zijn.
 
kanaalmodel airco
 
De uitvoering en toepassing van een kanaalmodel airco
Indien er genoeg ruimte is boven het plafond en u wilt zo weinig mogelijk zien van het kanaalmodel, dan is deze soort airco voor u van toepassing.
Wat overblijft zijn de uitblaasroosters. U stelt hoge eisen wat betreft geluidsniveau en luchtverdeling, dan heeft u de juiste airco genomen. De luchttoevoer is zelfs per rooster in te stellen.
Het kanaalmodel moet u laten installeren want dat is een ingewikkeld geheel.
 
Onderhoud van een kanaalmodel airco
Moet worden gedaan door een STEK bedrijf. Dit bedrijf weet alles over airco`s en ook over het onderhoud hiervan.
 
U heeft een ruimte en u wilt weten hoeveel koelvermogen daarvoor nodig is
In grote lijnen kunt u uitgaan van deze regel; het volume maal 40 Watt per kubieke meter. Dus heeft u een volume van 80 kubieke meter, dan zal het koelvermogen grof gezien liggen rond de 3200 Watt.
 
 
kanaalmodel airco