De cassette plafond onderbouw airco is in elke ruimte toe te passen

cassette plafond onderbouw
 
 
 
 
 
 
Niet alleen volwassenen genieten van airconditioning, ook baby`s en peuters. Peuters en baby`s zijn extra gevoelig voor warmte dus voor hen is een airco een voortreffelijke zaak.
Deze kleintjes moeten met name een goede nachtrust hebben. En krijgen zij dat niet of zij slapen te weinig, dan zijn zij vaak overdag hangerig en huilerig.
Met een airco zullen de baby`s en de peuters wél genieten van een aangename nachtrust. En het resultaat zal zijn dat zij een stuk levendiger zijn en minder huilen.
Echt, van klein tot groot, iedereen moet kunnen genieten van al het goede dat een airco met zich meebrengt. Het is een investering in gezondheid voor een betaalbare prijs.

En een cassette- plafond onderbouwmodel is ook voor thuis bijzonder geschikt
En niet alleen thuis! Deze soort airco is een graag geziene gast in grote kantoorruimten, in danszalen, in restaurants en in praktijkruimten.
 
Enkele pluspunten van een cassette- plafond onderbouwmodel
-
Eenvoudige montage tegen het plafond.
-Bijzondere stille werking.
-Wat u ziet is zeker niet storend.
-Een prima verdeling van de koele lucht.
 
Welke koelmiddelen kunnen worden gebruikt bij een cassette- plafond onderbouwmodel?
Het overbekende Freon van vroeger mag niet meer als koelmiddel worden gebruikt. Levert schade aan het milieu bij het vrijkomen. Tegenwoordig zijn er koelmiddelen die bij het vrijkomen het milieu niet meer belasten. Dat zijn onder andere de R407C, de R410A en de R290.
 
Om welke reden is een cassette- plafond onderbouwmodel van toepassing?
Als er boven het plafond geen plaats is om de airco daar te installeren. Wel is het zo dat de leidingen worden weggewerkt dus daar ziet u niks van terug.
 
Hoe kunt u het beste uw cassette- plafond onderbouwmodel onderhouden?
Door een STEK- installateur. Deze weet wat er moet gebeuren wat onderhoud betreft en heeft jarenlang ervaring. En goed onderhoud betekent langer genieten van de airco-installatie.
 
Maar hoeveel koelvermogen heeft u nu nodig om een ruimte te koelen?
Dat is niet eenvoudig te bepalen. Alleen gespecialiseerde airconditioningbedrijven kunnen dat voor u uitrekenen. Toch is er een richtlijn waarmee u een globale indruk krijgt van het benodigde koelvermogen. Heel simpel voorgesteld als volgt: u berekent het volume van de ruimte en u vermenigvuldigt de uitkomst met 40 Watt. Het is dus een niet precieze berekening want het koelvermogen hangt af van diverse belangrijke factoren.
Deze factoren zijn:
-Waar ligt de ruimte?
-Komt er veel zon binnen?
-Is er wel, weinig of geen zonwering aangebracht?
-Hoeveel mensen gaan van de ruimte vaak gebruikmaken?
-komt er in de ruimte veel of weinig apparatuur want ook apparatuur geeft warmte af.
Het koelvermogen kan dan lager zijn of hoger dan de richtlijn.
 
Kort samengevat
Met een cassette- plafond onderbouwmodel heeft u een prima installatie. Lekker stil, niet vervelend om te zien, makkelijk te monteren en een prima luchtverdeling.
Geen wonder dat steeds meer bedrijven maar ook particulieren voor deze soort kiezen.
 
cassette plafond onderbouw